Cara Terbaik Beli 1 gram Emas 1 Bulan

Cara Mudah Dan Terbaik Untuk Membeli Emas 1 Gram 1 Bulan

Kalau nak beli emas 1 gram 1 bulan, cara paling mudah dan paling murah setakat ini di Malaysia ialah beli melalui Akaun Emas GAP.

1. Harga paling MURAH di Malaysia.
2. Boleh beli ONLINE je. Boleh beli 24 jam sehari, 7 hari seminggu. Tak perlu keluar rumah, tak habis masa dan habis duit minyak.
3. Boleh simpan percuma dengan PG, dan boleh juga keluarkan emas fizikal bila-bila masa kalau nak simpan sendiri.
4. Boleh keluarkan dari mana-mana 18 cawangan PG. Balik kampung raya ni pun boleh keluarkan.
5. Paling best, boleh keluarkan perbagai saiz, denominasi, dan pelbagai design emas. Kalau dah simpan 5 gram, boleh pilih nak keluarkan 1 gram X 5 keping atau 5 gram X 1 keping. Bayar caj premium yang minimum je untuk setiap keping emas.

Ianya mudah dan TIADA YURAN KEAHLIAN.

Untuk daftar akaun emas GAP di sini –> http://bit.ly/publicgoldreg

Kalau ada apa-apa persoalan, boleh PM atau WASSAP saya:

Akma Aripin +6012.469.2272.
Public Gold Authorized Dealer PG065911

Leave a Reply